Blog

Vomix je stekao prestižni DEKRA ISO 9001 sertifikat

9001_eng_tc_p77356

Zahvaljući ispunjenosti svih zahteva modernog tržišta i poslovanja kao i efikasnom načinu upravljanja Vomix je stekao prestižni DEKRA sertfikat za ISO 9001 standard.

ISO 9001:2015 je međunarodno priznati standard za sistem upravljanja kvalitetom (QMS)Standard ISO 9001:2015 je okvir za sprovođenje sistema menadžmenta kvalitetom i pruža mogućnost za organizacione performanse u pogledu kvaliteta proizvoda i usluga. Standard omogućava niz principa koji obezbeđuju logičan pristup upravljanju poslovnim aktivnostima da dosledno ostvaruju zadovoljstvo kod kupaca.

On precizira uslove za upravljanje kvalitetom, pri čemu organizacija treba da proceni i pokaže svoju sposobnost da obezbedi proizvode ili usluge koji zadovoljavaju potrebe korisnika i važećih zakonskih regulativa, i time poveća zadovoljenje korisnika.

Svrha ovog standarda je povećanje efikasnosti organizacije kroz primenu procesnog pristupa. Njegova prednost je obezbeđenje veza između pojedinačnih procesa, sektora i njihove interakcije. Sertifikacija prema zahtevima standarda ISO 9001 povećava poverenje klijenata u proizvod/uslugu i vodi ka boljem pozicioniranju na tržištu.